Η επιχειρηματική μας φιλοσοφία

Το Ben & Jerry’s επιδιώκει να είναι μια εταιρεία κοινωνικής δικαιοσύνης που φτιάχνει παγωτό. Σε όλες τις πτυχές της τριμερούς αποστολής μας, δουλεύουμε πάντα προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης μιας έννοιας που ονομάζουμε «αμοιβαία ευημερία».

Προμήθεια συστατικών βάσει αξιών

Χρησιμοποιούμε τα συστατικά και τη δύναμη των αποφάσεων για τις αγορές μας ώστε να στηρίξουμε θετικές αλλαγές. Αυτό δεν είναι απλώς κάτι αυτονόητο για εμάς - είναι κάτι που δίνει στο παγωτό μας θεσπέσια γεύση!

Εικονίδιο «Ποικιλομορφία Προμηθευτών»

Ποικιλομορφία Προμηθευτών

Ξοδεύουμε περισσότερα χρήματα σε συστατικά παρά σε οποιοδήποτε άλλο μέρος της επιχείρησής μας, οπότε το από πού αγοράζουμε, έχει σημασία.

Δεσμευόμαστε στην ετήσια αύξηση του αριθμού και των συνολικών δαπανών για προμήθειες από προμηθευτές που ανήκουν σε μαύρους και έχουν επικεφαλής μαύρους. Αυτό το βλέπουμε ως σκόπιμη επένδυση που θα υποστηρίξει την αύξηση πλούτου σε αυτές τις κοινότητες.

Εικονίδιο «Κοινωνικές Επιχειρήσεις και Δημιουργία Κοινής Αξίας»

Κοινωνικές Επιχειρήσεις και Δημιουργία Κοινής Αξίας

Συνεργαζόμαστε με εταιρείες, σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού μας, που συμμερίζονται την πεποίθησή μας ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να είναι μια δύναμη για το καλό.

Συνεργάτες όπως το Greyston Bakery, με το πρόγραμμα ανοιχτών προσλήψεων που αλλάζει τη ζωή των ανθρώπων και η Rhino Foods, που εστιάζει στην πρόσληψη προσφύγων, δείχνουν ότι οι επιχειρήσεις που καθοδηγούνται από μια κοινωνική αποστολή μπορούν να επιφέρουν τεράστια διαφορά στον κόσμο. Αναζητούμε όμοφρονες συνεργάτες προμηθευτές που μοιράζονται τις αξίες μας, συμπεριλαμβανομένων πολλών B-Corps.

Εικονίδιο ευημερούντων αγροτών και εργαζόμενων στη γεωργία

Ευημερούντες αγρότες και εργαζόμενοι στη γεωργία

Οι ευφορικές γεύσεις των παγωτών μας δεν θα υπήρχαν χωρίς τους αγρότες μας.

Καθοδηγούμενοι από τις βασικές μας αξίες και τη συνεργασία μας με αξιοσέβαστους οργανισμούς-συνεργάτες, βοηθάμε στο να διασφαλιστεί ότι όλοι οι αγρότες και οι εργαζόμενοι σε φάρμες στην αλυσίδα εφοδιασμού μας –από τις φάρμες γαλακτοπαραγωγής του Vermont έως τους μικροκαλλιεργητές κακάο στην Ακτή του Ελεφαντοστού– μπορούν να ευημερήσουν. Πιστεύουμε ότι αυτοί που επηρεάζονται άμεσα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν τη γνώμη τους σχετικά με τις συνθήκες εργασίας και τις επιχειρηματικές πρακτικές. Γι' αυτό συνεργαζόμαστε με οργανισμούς όπως η Fairtrade International, όπου το ήμισυ της γενικής συνέλευσης αποτελείται από αγρότες και τη Milk with Dignity, ένα πρωτοποριακό εργασιακό πρότυπο ανθρωπίνων δικαιωμάτων καθοδηγούμενο από τους εργαζόμενους σε φάρμες.

Εικονίδιο αναγεννητικής γεωργίας και καλής διαβίωσης των ζώων

Αναγεννητική γεωργία και καλή διαβίωση των ζώων

Η αναγεννητική γεωργία αφορά στην παραγωγή τροφίμων και τη γεωργία σε συνεργασία με τη φύση, για τη δημιουργία υγιών, ποικιλόμορφων οικοσυστημάτων.

Αυτό είναι το κλειδί για την επίτευξη του στόχου μας να έχουμε συνεχή θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον. Πιστεύουμε στα συστήματα εκτροφής που διατηρούν τα ζώα υγιή, παράγουν πλούσιο έδαφος, δεν αποψιλώνουν τα δάση και αποκαθιστούν τα υποβαθμισμένα φυσικά περιβάλλοντα.

Ο Περιβαλλοντικός Αντίκτυπός μας

Οι δραστηριότητές μας έχουν αντίκτυπο στο περιβάλλον και το έργο μας επικεντρώνεται στη μείωση των αρνητικών επιπτώσεων και στην αύξηση των θετικών. Γιατί δεν πρόκειται απλώς για ένα περιβαλλοντικό ζήτημα, πρόκειται για ένα ζήτημα κοινωνικής και οικονομικής δικαιοσύνης.

Εικονίδιο κλιματικής αλλαγής

Κλιματική αλλαγή

Γνωρίζουμε το αποτύπωμα άνθρακα των δραστηριοτήτων μας και προσπαθούμε ενεργά να το μειώσουμε. Αναφέρουμε την πρόοδό μας στον συγκεκριμένο τομέα κάθε χρόνο.

Εικονίδιο υπεύθυνα προμηθευόμενης συσκευασίας

Υπεύθυνα προμηθευόμενη συσκευασία

Η χαρτονένια συσκευασία μας είναι πιστοποιημένη από το Συμβούλιο Διαχείρισης Δασών (Forest Stewardship Council, FSC), που σημαίνει ότι η άγρια ζωή των δασών, η βιοποικιλότητα και η βιωσιμότητα προστατεύονται.