Γκουρού γεύσεων

Οι γκουρού γεύσεων τολμάνε να δοκιμάσουν συστατικά που κανένας άλλος δημιουργός παγωτού δεν έχει δοκιμάσει. Από πατατάκια μέχρι φρούτα του πάθους, κανένα συστατικό δεν περνά απαρατήρητο για την επόμενη ακαταμάχητη, και απρόσμενη γεύση των Ben & Jerry’s.

Ingredients in bowls on a table

Οι γκουρού γεύσεων είναι αρχιτέκτονες της ευφορίας. Σχεδιαστές της μοίρας των επιδορπίων. Μαιτρ των λιχουδιών. Κάθε κομμάτι και στρόβιλος έχει μια ιστορία και οι γκουρού γεύσεων είναι οι συγγραφείς της. Είναι όπως οι τρελοί επιστήμονες, οι καλοφαγάδες σεφ και όλα τα ενδιάμεσα. Όταν δεν δημιουργούν νέες και συναρπαστικές γεύσεις για να ευχαριστήσουν τους φαν μας, εξερευνούν τις πιο πρόσφατες τάσεις των τροφίμων και αναλογίζονται τα πιο νόστιμα αινίγματα του παγωτού, όπως πώς να βάλουν ακόμα περισσότερα κομμάτια σε κάθε μπουκιά.

Πώς ένα όνειρο γίνεται παγωτό

Πώς οι γκουρού γεύσεων παίρνουν μια νόστιμη ιδέα και τη μετατρέπουν σε μια ευχάριστη γεύση παγωτού στην οποία συρρέουν οι φαν; Χαιρόμαστε που ρωτήσατε.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συλλάβει κανείς την ιδανική ιδέα του τέλειου παγωτού. Οι γκουρού γεύσεων μπορεί να ξεκινήσουν με μια ιδέα για ένα προφίλ γεύσης —σαν να φτιάχνουν μια εκδοχή παγωτού ενός από τα αγαπημένα τους επιδόρπια (σκεφτείτε: Cookie Dough και Chocolate Fudge Brownie)— και να την επεξεργαστούν αντίστροφα για να το «παγωτοποιήσουν». Το ζητούμενο είναι να προσφέρουν μια αυθεντική εμπειρία επιδορπίου, από τη γεύση μέχρι την υφή, ακόμη και τη μυρωδιά, όλα εξυψωμένα στη νοστιμιά του παγωτού.

Ή μπορεί να ξεκινήσουν με μια γεύση βάσης παγωτού που ξέρουν ότι αγαπούν οι φαν — όπως σοκολάτα ή γλυκιά κρέμα — και μετά να αναμείξουν τα πιο συναρπαστικά κομμάτια και στροβίλους που μπορούν να ονειρευτούν. Για το Netflix & Chilll’d για παράδειγμα, ξεκίνησαν με παγωτό φυστικοβούτυρο —για μια καλή αρχή— και στη συνέχεια πρόσθεσαν pretzel και αφράτα brownies για μια απαλή και τραγανή, γλυκιά και αλμυρή γεύση, συναρπαστική σε κάθε μπουκιά.

Και μερικές φορές οι γκουρού γεύσεων ξυπνούν στη μέση της νύχτας, ξαφνιασμένοι από την ένταση μιας ιδέας που είναι τόσο καινοτομική, τόσο τολμηρά έξω από τα συνηθισμένα, που ο κόσμος δεν είναι ακόμα έτοιμος για αυτήν. Και τότε είναι που παράγουμε εντελώς νέες δημιουργίες, όπως το Sundae ή τα παγωτά χωρίς γαλακτοκομικά. Η ιδιοφυΐα τους δεν έχει όρια και τους ευχαριστούμε για τη καθημερινή συμβολή τους στη δημιουργία πολυτελών επιδορπίων. Σηκώνουμε ένα κουτάλι προς τιμή σας, Γκουρού της Γεύσης!

Πιστεύετε ότι έχετε μια ιδέα για την επόμενη υπέροχη γεύση των Ben & Jerry’s; Θέλουμε να την ακούσουμε!