Πώς απολαμβάνετε το Ben & Jerry’s σας;

28 Ιουλίου 2017

Μας αρέσει το στυλ σας

Έχετε ακούσει αυτό που λένε ότι «είσαι ό,τι τρως»; Αν ρωτήσετε εμάς, πιστεύουμε ότι το πώς απολαμβάνετε την αγαπημένη σας γεύση παγωτού λέει ακόμη περισσότερα για εσάς. Είστε ευγενικός και τρυφερός τύπος; Ή τολμηρός και περιπετειώδης εξερευνητής; Τρώτε γρήγορα το παγωτό σας; Ή προτιμάτε να το τρώτε σιγά σιγά; Διαβάστε παρακάτω για να δείτε ποιο είναι το στυλ που εσείς απολαμβάνετε τα παγωτά Ben & Jerry’s. 

 • Ο Κουταλάκιας

  Με όλες αυτές τις υπέροχες γεύσεις που μπορείτε να βρείτε, μερικές φορές, ένα κουτάλι δεν φτάνει. Ο Κουταλάκιας έχει τελειοποιήσει την τεχνική του να εντοπίζει και να αιχμαλωτίζει μονομιάς αυτές τις μικρές μπουκίτσες απόλαυσης και είναι γνωστό ότι γενικά προτιμά τις γεύσεις που περιέχουν κομματάκια, όπως το Peanut Butter Cup και το Everything But The...

 • Ο Τουνελάκιας

  Εξερευνώντας τα βάθη του σύμπαντος των παγωτών, ο Τουνελάκιας πάει κατευθείαν στην καρδιά της γεύσης ή αλλιώς “στον Πυρήνα.” Έχει πάντα μαζί του τα απαραίτητα αξεσουάρ του, δηλαδή τα προστατευτικά γυαλιά του και ένα κουτάλι μεγάλο σαν φτυάρι.

 • Ο Άνετος

  Είναι ο χαλαρός τύπος που δεν μασάει και πολλά και αρνείται φυσικά οτιδήποτε εκτός από τις γεύσεις με την πιο απαλή και κρεμώδη υφή. Κάθε στρώμα παγωτού αποκαλύπτει έναν νέο γύρο απόλαυσης —ένα νέο επίπεδο γεύσης όλα μαζί δημιουργούν έναν συνδυασμό ευχαρίστησης τόσο πολύπλοκο όσο και οι Άνετοι. Οι πιο αγαπημένες τους γεύσεις περιλαμβάνουν το Chocolate Fudge Brownie και το Vanilla Caramel Fudge.

 • Ο Τραγανός

  Για αυτόν, το ίδιο το παγωτό έρχεται δεύτερο. Ενεργώντας με την απόλυτη συγκέντρωση, αυτός ο κυνηγός θησαυρών ψάχνει με πάθος την απόλαυση που θα τον συναρπάσει. Κουταλιές απαλής, τραγανής, λαχταριστής γεύσης τον κάνουν να του τρέχουν τα ’σάλια. Στις αγαπημένες του γεύσεις περιλαμβάνονται το Peanut Butter Cup και το The Tonight Dough.

  Τελικά δεν υπάρχει λάθος τρόπος να αφεθείς στην απόλαυση μιας οικογενειακής συσκευασίας Ben & Jerry's. Και γνωρίζοντας τη δημιουργικότητα των φανατικών των γεύσεών μας, είμαστε σίγουροι ότι υπάρχουν και αρκετοί μοναδικοί τρόποι που ούτε καν γνωρίζουμε. Μοιραστείτε το δικό σας στυλ απόλαυσης των παγωτών μας παρακάτω!