Οι 6 Κορυφαίες Γεύσεις Ben & Jerry's του 2019 στην Ευρώπη

December 9, 2019

Όλοι έχουμε μία αγαπημένη γεύση παγωτού, αλλά μερικές γεύσεις έχουν πάρει πολλή περισσότερη αγάπη από άλλες. Δες τις πιο δημοφιλείς Ben & Jerry's γεύσεις του 2019 στην Ευρώπη, και ανακάλυψε αν εσύ και η δική σου αγαπημένη έχετε καλή παρέα, ή είστε στην απέξω!

 • 6. Chocolate Fudge Brownie Non-Dairy

  Όλη η σοκολατο-μπραουνο-απόλαυση που λατρεύεις, αλλά dairy free! Οι fans πήραν τα κουτάλια και έσπασαν κάθε ρεκόρ με το Chocolate Fudge Brownie Non-Dairy αυτή τη χρονιά.

 • 5. Karamel Sutra

  Και μιλώντας για το πόσο λατρεύουν οι fans μας την καραμέλα, δώσαμε σε αυτή τη γεύση, μία καρδιά φτιαγμένη από ακριβώς αυτό∙ ακαματάχητη, γλυκιά, καραμέλα. (Μην ανησυχείς, έχει και παγωτό.)

 • 4. Peanut Butter Cup

  Το φιστικοβούτυρο και η σοκολάτα είναι ένα δίδυμο, σχεδόν όσο τέλειο είναι και ο Ben με τον Jerry! Το καλύτερο κομμάτι; Δεν υπάρχει περιτύλιγμα, για να σε καθυστερήσει.

 • 3. Half Baked

  Πώς θα μπορούσε να πάει κάτι λάθος, με τον συνδυασμό του Cookie Dough και του Chocolate Fudge Brownie, σε μία γεύση; Δεν υπήρχε περίπτωση. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει πάντα μία θέση στη λίστα με τις κορυφαίες γεύσεις.

 • 2. Chocolate Fudge Brownie

  Αν χρειαζόμαστε κάτι περισσότερο στη ζωή μας, αυτό είναι η σοκολάτα! Και το Chocolate Fudge Brownie είναι γεμάτο σοκολάτα, οπότε δεν είναι περίεργο που οι fans δεν μπορούν να σταματήσουν, μόλις το δοκιμάσουν.

 • 1. Cookie Dough

  Από τη στιγμή που ένας ανώνυμος fan μας έδωσε την ιδέα να βάλουμε ζύμη μπισκότου στο παγωτό βανίλια μας, τότε, το 1984, έχουμε ερωτευτεί αυτόν τον φανταστικό συνδυασμό. Σηκώνουμε τα κουτάλια, λοιπόν, σε εσένα, ανώνυμε fan, για τη συνεισφορά σου στο μεγαλείο αυτού του παγωτού.

Can’t wait to dive in to 2019’s top pints? Find these flavors and more near you here!

Want to see how 2019 compares to years past? Check out the top 10 flavors from 2014, 2015, 2016, 2017 and 2018!