Οι Κορυφαίες Επαναστατικές Γεύσεις των Ben & Jerry's!

 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας, οι άνθρωποι έχουν κάνει επαναστάσεις γι' αυτό στο οποίο πιστεύουν και έχουν αντισταθεί σε αυτό που δεν τους φαίνεται σωστό. Ακόμα και ο Ben και ο Jerry έσπασαν τους κανόνες, φτιάχνοντας παγωτό γεμάτο λαχταριστά κομμάτια, σε έναν κόσμο που ήξερε μόνο το smooth παγωτό. Έτσι, στο πνεύμα της επανάστασης, μαζεύουμε όλες μαζί, τις πιο επαναστατικές γεύσεις μας∙ εκείνες που έσπασαν το καλούπι, έγραψαν τη δική τους ιστορία και άλλαξαν το τι σημαίνει "παγωτό".

 1. Schweddy Balls

  Aχ, Schweddy Balls. Η γεύση που προκάλεσε γέλιο, αλλά και τον θυμό όλων εκείνων που δεν ήθελαν να σκέφτονται τις "μπάλες" και το παγωτό μαζί. Μάλλον, εύλογο. Από εσένα, Schweddy, έχουμε μόνο γλυκές αναμνήσεις.

 2. Pecan Resist

  Αυτή η γεύση ήταν επανάσταση πρώτης τάξεως! Είχε ένα ισχυρό μήνυμα αντίστασης ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης του Trump και ονειρευόταν ένα μέλλον με αξίες την ισότητα και τη δικαιοσύνη για όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως φυλής, για τις γυναίκες, την κοινότητα LGBTQ, τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Και το fudge∙ μία από τις μεγάλες αξίες της, ήταν και το fudge.

 3. Late Night Snack

  Πού ξανακούστηκε να βάζεις πατατάκια στο παγωτό;! Σχεδόν πουθενά, αλλά όταν το έκαναν οι Flavor Gurus των Ben & Jerry's, ήταν απόλυτη επιτυχία. Σε αγαπάμε, Late Night Snack, γιατί έσπασες τους κανόνες και κάλυψες τα κομμάτια με γλυκό, υπέροχο fudge.

 4. Sugar Plum

  Εντάξει, είμαστε οι πρώτοι που θα παραδεχτούμε ότι αυτή ήταν μια περίεργη γεύση. Δεν είμαστε σίγουροι ποιος είχε την ιδέα να συνδυάσουμε το δαμάσκηνο και την καραμέλα ή τι τους ενέπνευσε, αλλά ξέρουμε στα σίγουρα ότι η συγκεκριμένη γεύση ήταν μία επανάσταση εναντίον των κοινότοπων γεύσεων.

 5. Peanuts! Popcorn!

  Ακριβώς όπως οι πωλητές στα γήπεδα μπέιζμπολ, οι οποίοι ήταν η έμπνευση για το όνομά της, αυτή η γεύση είχε ποπ κορν! Και ενώ αυτό ακούγεται φανταστικό, ήταν, επίσης, η απόδειξη ότι δεν πάνε όλες οι επαναστάσεις καλά. Το ποπ κορν, τελικά, ήταν ο λόγος για την αποτυχία του Peanuts! Popcorn!. Η υγρασία από το παγωτό, έκανε τα ποπκόρν μαλακά. Τουλάχιστον είναι, ακόμα, μία από τις αγαπημένες αποτυχίες του Flavor Guru.

 6. The Non-Dairy Lineup

  Για μια εταιρεία που υπερηφανεύεται για τη συνεχή δημιουργία γεύσεων από το 1978, το ότι λανσάραμε τις Non-Dairy γεύσεις μας, ήταν σίγουρα μία επανάσταση. Οι fans ήταν με το μέρος μας και όλα τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

 7. Dastardly Mash

  Έκανε την εμφάνισή του το 1979∙ ένας παγωμένος συνδυασμός από σοκολατένιο παγωτό, καρύδια, αμύγδαλα, σταφίδες και κομματάκια σοκολάτας. Οι σταφίδες ήταν το πιο απολαυστικό κομμάτι -είναι η μόνη γεύση στην οποία πρωταγωνίστησαν. Άλλη μία επανάσταση που δεν πήγε όπως είχαμε σχεδιάσει.

 8. Chocolate Chip Cookie Dough

  Σίγουρα, το Cookie Dough είναι η αγαπημένη γεύση όλων (και τι το επαναστατικό έχει αυτό;), αλλά η ιστορία της γέννησής του είναι από μόνη της μία επανάσταση. Όταν μας έγινε πρόταση για αυτή τη γεύση από έναν ανώνυμο fan, στο πρώτο scoop shop μας, δεν ξέραμε τι να σκεφτούμε. Ζύμη μπισκότων;! Άψητη;! Ήταν η απόλυτη τρέλα.

 9. Half Baked

  Η γεύση του είναι μία επανάσταση, το όνομά του είναι μία επανάσταση, και κάθε άτομο που έχει πάρει ποτέ μια συσκευασία και έχει κρυφογελάσει εκεί, στον διάδρομο με τα παγωτά, έχει κάνει και αυτό, μία μικρή επανάσταση. Είμαστε μαζί σας, λάτρεις του Half Baked.

 10. Bourbon Pecan Pie

  Ακούγεται πεντανόστιμο, έτσι δεν είναι; Αλλά λογικά δεν έχεις δει αυτή τη γεύση πουθενά και αυτό είναι επειδή το Bourboun Pecan Pie είναι διαθέσιμο μόνο στην πολιτεία του Τέξας. Ναι, καλά διάβασες, αυτή η γεύση σπάει το καλούπι, όχι μόνο γιατί είναι απίστευτα νόστιμη, αλλά και γιατί την έχουν επιλέξει οι κάτοικοι του Τέξας (αλήθεια λέμε -κάναμε tour στο Τέξας, δώσαμε στον κόσμο να δοκιμάσει διαφορετικές γεύσεις και οι Τεξανοί ψήφισαν ότι αυτή ήταν η αγαπημένη τους)!