5 δυσκολίες της ενήλικης ζωής που μπορείτε να ξεπεράσετε χάρη στα Ben & Jerry's

23η Φεβρουαρίου 2017

Θυμάστε τις εποχές που το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής σας ήταν να απoφασίσετε ανάμεσα στο κυπελάκι και το χωνάκι, τη σοκολατένια και τη χρωματιστή τρούφα ή μια μπάλα Chocolate Fudge Brownie ή Cookie Dough; Ναι, λείπουν και σε εμάς αυτές οι απλές και αθώες εποχές. 

Τώρα πρέπει να ασχολείστε με τα ενοχλητικά πράγματα της ενήλικης ζωής, όπως την πληρωμή λογαριασμών και το πλύσιμο ρούχων, πριν τελειώσουν οι καθαρές κάλτσες. Όλες αυτές οι ευθύνες της πραγματικής ζωής μπορούν σίγουρα να γίνουν αγχωτικές, αλλά εμείς έχουμε τη λύση. 

Συγκεντρώσαμε 5 καταστάσεις της ενήλικης ζωής που μπορούν να γίνουν ομορφότερες χάρη στη δοκιμασμένη λύση μας: μια μεγάλη μπάλα παγωτού (ή δύο).

 1. Εύρεση χρόνου για γυμναστική

  Από τη μία οι σπουδές και η δουλειά, από την άλλη οι φίλοι και η οικογένεια. Μοιάζει αδύνατο να βρει κανείς χρόνο για λίγη γυμναστική. Μερικές ημέρες το μόνο που χρειάζεται είναι να γυμνάσετε το χέρι που κρατάει το κουτάλι του παγωτού.

 2. Αντιμετώπιση των δυσάρεστων εκπλήξεων της ζωής

  Αφήσατε το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ για ένα μισαωράκι, ίσα-ίσα για να πεταχτείτε για ένα σουβλάκι, αλλά η ουρά καθυστέρησε περισσότερο από το αναμενόμενο. Έτσι, όταν επιστρέψατε στο αυτοκίνητο βρήκατε το “καταραμένο χαρτάκι” στο παρμπρίζ σας. Στιγμές σαν αυτή δεν έχουν καθόλου πλάκα, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να ξεπεραστεί με μια μπάλα Chocolate Fudge Brownie. 

 3. Ανανέωση της άδειας οδήγησής σας

  Η ανανέωση της άδειας οδήγησης δεν ήταν ποτέ (και κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται ποτέ να γίνει) μια συναρπαστική εμπειρία. Μετά την αναμονή στις τεράστιες ουρές και τη συγκέντρωση εγγράφων που δεν γνωρίζατε εξ αρχής ότι χρειάζονταν, απολαύστε μια μπάλα Cookie Dough για να έρθετε στα ίσα σας.

 4. Το πλύσιμο των ρούχων

  Είναι Κυριακή βράδυ και διαπιστώνετε ότι έχετε ξεχάσει (πάλι) να πλύνετε ρούχα και τα άπλυτα έχουν σχηματίσει βουνό... Τι σας συμβουλεύουμε να κάνετε; Πάρτε μια βαθιά ανάσα και προγραμματίστε ένα διαλειμματάκι για μια κουταλιά Cinnamon Buns μεταξύ πλυσίματος, απλώματος και διπλώματος.

 5. Το μαγείρεμα

  Η μαγειρική μοιάζει μια διασκεδαστική διαδικασία, μέχρι να κάψετε (κυριολεκτικά) τα σχέδια σας για το βραδινό και να πρέπει είτε να ξεκινήσετε από το μηδέν, είτε να φάτε τα απομεινάρια της πίτσας που αγοράσατε χθες το βράδυ. Ξέρετε όμως τι είναι αυτό που αποκλείεται να σας βγει χάλια; Οι μπάλες παγωτού που φτιάχνετε με το σκουπ σας.