Δικαιώματα της κοινότητας LGBTQ+

Το Ben & Jerry’s έχει μια μακρά και περήφανη ιστορία υποστήριξης της κοινότητας LGBTQ+ στον αγώνα για δικαιοσύνη. Αυτή η δέσμευση βασίζεται στις βασικές αξίες της εταιρείας μας, οι οποίες περιλαμβάνουν βαθύ σεβασμό για όλους τους ανθρώπους και ακλόνητη πεποίθηση ότι όλοι αξίζουν πλήρη και ίσα δικαιώματα.

Όλοι γιορτάσαμε το 2015 όταν το Ανώτατο Δικαστήριο αναγνώρισε την ισότητα στον γάμο ως εθνικό δικαίωμα. Ήταν μία νίκη για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες στα σκαριά, μια νίκη που πριν από λίγο καιρό φαινόταν κάθε άλλο παρά σίγουρη. Πάντα πιστεύαμε ότι όταν η αγάπη κερδίζει, όλοι κερδίζουμε.

Αν και η απόφαση για την ισότητα στον γάμο ήταν πρωτοποριακή, δεν ήταν το τέλος του ταξιδιού για το δικαίωμα ισότητας για την κοινότητα LGBTQ+. Οι Αμερικανοί LGBTQ+ εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν αυξημένες διακρίσεις στη στέγαση, την εκπαίδευση, την υγειονομική περίθαλψη και όχι μόνο. Το 2020 το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάνθηκε ότι Οι εργαζόμενοι LGBTQ+ προστατεύονται από διακρίσεις, αλλά η κοινότητα και τα τρανς άτομα συγκεκριμένα, παραμένουν υπό απειλή. Και τα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη βία που βασίζεται στον σεξουαλικό προσανατολισμό ή την ταυτότητα φύλου προκαλούν έκπληξη και θλίψη. Εμείς λοιπόν δεν έχουμε κρεμάσει ακόμα τα καπέλα ακτιβισμού μας στο χρώμα του ουράνιου τόξου, και το ίδιο πρέπει να κάνετε κι εσείς. Έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμη για να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η ισότητα για όλους, ανεξάρτητα από το ποιοι είναι ή ποιον αγαπούν.

Αναλάβετε δράση

Με υποστήριξη ρεκόρ για τα δικαιώματα LGBTQ+ σε όλες τις ΗΠΑ, δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για να πιέσουμε για πλήρη ισότητα.

Υποστηρίξτε τη νομοθεσία για τον τερματισμό των διακρίσεων, όπως ο Νόμος περί Ισότητας.

Υποστηρίξτε τις πρωτοβουλίες της Εκστρατείας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα για την ισότητα.

Ξεκινήστε συνομιλίες, υπογράψτε προτάσεις και δείξτε την υποστήριξή σας.