Chris Rivard
Ο Επαγγελματίας Παγωτοποιός
Ο Chris έφτασε στο Πανεπιστήμιο του Vermont, πιστεύοντας ότι θα σπουδάσει ιατρική, μέχρι που η ιστορία του είχε μια απροσδόκητη εξέλιξη. Αντί να γίνει γιατρός, έγινε Γκουρού Γεύσεων στο Ben & Jerry's! Πώς έγινε αυτό; «Δεν είχα υπομονή με τους ασθενείς μου.» μας είπε. «Αλλά μου άρεσε πολύ να μαθαίνω για τους ανθρώπους και την διατροφή τους.» Εμείς (και οι ασθενείς του!) είμαστε πολύ χαρούμενοι που διάλεξε να ασχοληθεί με τον κόσμο του παγωτού. Ο Chris έχει πάθος με την ανακάλυψη νέων, διασκεδαστικών γεύσεων και έχει αφοσιωθεί σε αυτό από το 2011, που ήρθε στο Ben & Jerry's. «Μου αρέσει να δοκιμάζω, αλλά και να παίζω με τις γεύσεις.» δήλωσε ο ίδιος. Έτσι εξηγείται το γιατί έχει ταιριάξει με εμάς τόσο πολύ!
Ενώ είναι περήφανος για τα επιτεύγματά του ως Γκουρού, όπως για το ότι δημιούργησε τα Rockin 'Blondies, Boom Chocolatta Cookie Core, Pint Slices, Save our Swirled και όλες τις φανταστικές γεύσεις στην Ιαπωνία, το κομμάτι της δουλειάς που λατρεύει πιο πολύ από όλα, είναι η έμπνευση που παίρνει από τα ταξίδια και τους αναπάντεχους συνδυασμούς γεύσεων. Ενώ μας μιλούσε για ένα ταξίδι στο Τόκιο, μας είπε ότι «τρώγοντας παγωτό γιασεμιού με αλατισμένα φύκια στην καρδιά της πόλης, βρήκα τη δημιουργικότητα μου.» Ανυπομονούμε να δούμε τι γεύσεις θα δημιουργήσει στο μέλλον!